ΜΕΣΙΤΕΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΗΡΙΩΝ.

  .

  Το τρίπτυχο φιλοσοφία - γνώση – εργατικότητα αποτελεί τη βάση λειτουργίας της εταιρείας μας.
  Ακολουθώντας το απαρέγκλιτα, δεσμευόμαστε απέναντι στους πελάτες μας για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και συνεργασία, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη περαίωση ενός έργου.

  Ξεκινώντας από τις προθέσεις ανάπτυξης και επενδύσεων προχωράμε στην εύρεση του κατάλληλου ακινήτου δημιουργώντας το αναπτυξιακό πλάνο για τη μεγιστοποίηση των επενδυτικών αποδόσεων.
  Με γνώμονα τη μοναδικότητα του κάθε έργου, δημιουργούμε κτίρια πέρα από τα καθιερωμένα, πρωτοποριακές και καινοτόμες κατασκευές, που ενσωματώνουν δημιουργικά τις λειτουργικές απαιτήσεις, την αισθητική ποιότητα, τα σύγχρονα υλικά και την τεχνολογία αιχμής. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον για τον κάθε έναν που επιζητά ένα χώρο προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Αυτό είναι το όραμα για τις δημιουργίες μας.

  Θεμέλιος λίθος στις κατασκευές μας είναι ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, ο οποίος καθορίζει με λεπτομέρεια όλα τα στοιχεία του κτιρίου, της τοποθέτησης του στο χώρο, καθώς και τα διάφορα στοιχεία του περιβάλλοντος χώρου που απαιτούνται για τη λειτουργία του.

  Έχοντας ως οδηγό το πάθος, τη γνώση και τη συνεχή εκπαίδευση, πλαισιωμένοι από άρτια καταρτισμένους συνεργάτες και με απόλυτο επαγγελματισμό, εστιάζουμε στην υψηλή ποιότητα και σας παρουσιάζουμε τις ιδέες μας, βασιζόμενοι στις προσωπικές σας ανάγκες. Με αφετηρία την έμπνευση, με έμφαση στην καινοτομία και την εξοικονόμηση ενέργειας εκμεταλλευόμαστε κάθε δυνατό χώρο προς όφελός σας και σας παρουσιάζουμε κτίρια ως ‘’δοχεία ζωής’’.

  Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

  what clients say about our awesome team

  Πάνος Αργυρός

  Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π.
  Design & Construction manager

  Xρήστος Χόρτης

  Δικηγόρος Νομικής Αθηνών,
  Real Estate & Development Manager

  Μαριάννα Βλάχου

  Πολιτικός Μηχανικός Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

  Βασιλική Γλένη

  Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

  Φώτης Σολδάτος

  Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

  Ανθή Σολδάτου

  Οικονομολόγος Καποδιστριακού Αθηνών - Υπεύθυνη λογιστηρίου

  Δημήτρης Ντόβας

  Υπεύθυνος Εργοταξίου

  Δημήτρης Μπελαβγένης

  Υπεύθυνος Εργοταξίου
  Font Resize